Τα γλυκά του κανακάρη
Αρχική Σελίδα
Συνταγές
Ζύμες
Νηστίσιμα
Σοκολάτα
Κρέμες
Καλοκαιρινά
Ντόνατς
Εορταστικά
Ποτά
Κουλουράκια
Μπισκότα
Cake
Πίτες
Παγωτά
Tips
Γκανάζ
Αλευροβουτύρωμα φόρμας
Μπανάνα
Αποστείρωση Βάζων
Ζαχαρόπαστα
Ενημέρωση
Ζελατίνη
Αρχική Σελίδα
>
Tips
>
Μπανάνα
Μαύρισμα μπανάνας:
Για να αποφύγουμε το μαύρισμα της μπανάνας την ξεφλουδίζουμε και την περιχύνουμε με χυμό λεμονιού.
Θέμα: Μπανάνα
Δεν βρέθηκαν σχόλια.
Αυτή η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με Webnode
Αποκτήστε μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα δωρεάν!
Δοκιμάστε το