Για να φτιάξουμε μια γκανάζ που θα μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σαν γέμιση σε τούρτα χρησιμοποιούμε ίση ποσότητα κουβερτούρα και κρέμα γάλακτος.
150γρ. κουβερτούρα
150γρ. κρέμα γάλακτος
40γρ. μέλι
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το μέλι.Μόλις αρχίζει και βράζει ρίχνουμε την κρέμα μέσα στην τεμαχισμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία πολύ γυαλιστερή κρέμα.Τοποθετούμε ψυγείο και είμαστε έτοιμοι να γεμίσουμε την τούρτα.