200γρ. σταγόνες σοκολάτας η κουβερτούρα
100γρ. βούτυρο αγελάδος
160γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
140γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
Εκτέλεση:
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο και για 3λεπτά και μετά ρίχνουμε την βανίλια και τα αυγά μέσα ένα-ένα.Μόλις αφρατέψει το μείγμα ρίχνουμε το αλεύρι σιγά-σιγά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.Τέλος ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας η την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με μία μαρίζ.Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε ενα ταψι και με ένα κουτάλι του γλυκού βάζουμε δόσεις απο το μείγμα την μια λίγο μακριά απο την άλλη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160βαθμούς για 15 λεπτά.Τα αφήνουμε να κρυώσουν για να σκληρήνουν για να μπορούμε να τα ξεκολλήσουμε.